Je eerste baan bij de AP

Jonge (waak)honden opgelet! We zijn op zoek naar jou. Want jouw visie en enthousiasme zijn hard nodig voor de vraagstukken waar onze samenleving voor staat. We helpen je groeien en ontwikkelen bij de AP.

Heb jij een (hbo- of wo-) studie rechten, bedrijfskunde, bestuurskunde, gedragskunde, IT, informatiebeveiliging of AI afgerond? En heb je affiniteit met ons werkgebied? Dan hebben wij misschien een passende functie. Je vindt al onze vacatures terug in ons vacatureoverzicht.

Zie je op dit moment geen passende functie? Neem dan gerust contact op via vacature@autoriteitpersoonsgegevens.nl. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Werken en leren

Bij de AP krijg je al snel je eigen takenpakket en verantwoordelijkheden. Je leert van je collega’s binnen en buiten je team en bouwt in je werkzaamheden snel ervaring op.

Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als professional. Je krijgt interne opleidingen, leert de AVG kennen en er is ruimte om je buiten de AP door te ontwikkelen op congressen of via opleidingen.

Blijven ontwikkelen

Als je na een paar jaar op zoek wilt naar iets nieuws, is er binnen de AP ruimte voor andere uitdagingen. Ruimte voor een andere functie, nieuwe onderwerpen of zelfs de ruimte om de stap te maken naar een andere afdeling. Bijvoorbeeld van nationaal toezicht naar internationale samenwerking. Zo is er altijd een nieuwe uitdaging te vinden.

Bekijk ook:

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures.