Werken bij de AP

Werken bij de AP

De Autoriteit Persoonsgegevens zoekt privacybeschermers. 
Van zelfstandig onderzoek doen en maatschappelijke bewustwording creëren, tot het handhaven van Europese wetgeving. Denk mee over de impact van technologische ontwikkelingen en maak er direct werk van.

Waarom werken bij de AP?

Ons werk maakt het verschil. Er wordt op grote schaal informatie over mensen vastgelegd. We moeten erop kunnen vertrouwen dat organisaties goed omgaan met onze persoonsgegevens. De AP maakt zich daar sterk voor. 

De AP biedt een werkomgeving waar we aandacht hebben voor jou als mens. Met uitdagend werk dat ertoe doet. En de ruimte om jezelf daarin verder te ontwikkelen.

Bij de AP zijn je arbeidsvoorwaarden goed geregeld, want de AP volgt de cao Rijk. 

Lees meer over werken bij de AP

Informatie voor starters

Vrouwen in overleg op kantoor

Starters en stagiairs

Jonge (waak)honden opgelet! We zijn op zoek naar jou. Want jouw visie en enthousiasme zijn hard nodig voor de vraagstukken waar onze samenleving voor staat. We helpen je groeien en ontwikkelen bij de AP.

Lees wat de AP voor jou kan betekenen

Over de AP

Alle mensen hebben recht op bescherming van hun persoonsgegevens. Het is zelfs een grondrecht. De AP is de onafhankelijke toezichthouder in Nederland die zich sterk maakt voor dit recht. En die zorgt dat iedereen zich aan de privacywetgeving houdt.

Lees meer over de organisatie

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij de AP? Of wil je een open sollicitatie insturen? Neem contact op met een van onze HR-medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Contact opnemen

Nu actueel bij de AP