Vrouw op kantoor

Werken bij de AP

De AP is een groeiende organisatie, er is volop werk binnen onze dagelijkse dynamiek als toezichthouder. Daarom zijn we op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor privacy en de bescherming van persoonsgegevens.

Blog

Privacyblog Aleid Wolfsen: 5 jaar AVG - Blijven strijden voor een vrije en veilige samenleving

Lees blog

Waarom de AP?

Er wordt op grote schaal informatie over mensen vastgelegd. We moeten erop kunnen vertrouwen dat organisaties goed omgaan met onze persoonsgegevens. Als AP maken wij ons daar sterk voor. Ons aandachtsgebied raakt iedereen. 

Lees meer over de AP als werkgever

Starters en stagiairs

Jonge (waak)honden opgelet! We zijn op zoek naar jou. Want jouw visie en enthousiasme zijn hard nodig voor de vraagstukken waar onze samenleving voor staat. We helpen je groeien en ontwikkelen bij de AP.
 

Lees wat de AP voor jou kan betekenen

Onze vacatures

De AP is een groeiende organisatie, er is volop werk binnen onze dagelijkse dynamiek als toezichthouder. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor privacy en de bescherming van persoonsgegevens.

Bekijk onze vacatures

Wat wil je weten over de AP?

Waar we zijn, met wie we praten, wat we kopen, hoe gezond we zijn. Er wordt op grote schaal informatie over ons vastgelegd. Alles bij elkaar opgeteld verliezen we zo stukje bij beetje de zeggenschap over onze persoonsgegevens. En daarmee onze vrijheid en autonomie als mens. Daarom moeten we erop kunnen vertrouwen dat organisaties zorgvuldig omgaan met onze persoonsgegevens.

Als AP maken wij ons daar sterk voor. Wij hebben als toezichthouder een unieke rol in Nederland, want ons aandachtsgebied raakt iedereen.

Lees meer over de AP

Scherm warmtesensor

Heb je een vraag?

Of wil je een open sollicitatie insturen? Vind je antwoord online of neem contact op met een van onze HR-medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Contact opnemen

 

Nu actueel bij de AP