Vergroot contrast

Werken bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Globalisering en voortschrijdende digitalisering scheppen een glazen samenleving waarin niemand meer onbespied door het leven dreigt te kunnen gaan. Zorgvuldig omspringen met persoonsgegevens is in het belang van iedereen. De Autoriteit Persoonsgegevens waakt over ieders privacy en houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels.

Werken bij de Autoriteit Persoonsgegevens betekent werken in een speelveld dat politiek en maatschappelijk volop in ontwikkeling is. Je zult dagelijks worden uitgedaagd om je kennis, kunde en creativiteit in de strijd te werpen. Wij belonen jouw inzet met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarin het nodige valt te kiezen.

Bij de Autoriteit Persoonsgegevens werken zo'n 80 mensen. Het merendeel is hoogopgeleid en bevindt zich halverwege zijn carrière. Je werkt met betrokken collega’s. Ieder gunt een ander z’n successen en we helpen elkaar waar dat kan of nodig is. Er is een gezonde balans tussen presteren en genieten.

We staan open voor nieuwe inzichten die ons op efficiënte wijze naar betere resultaten en onze doelen leiden. We stellen duidelijke professionele eisen aan onszelf en elkaar en vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Is dit een cultuur waarin jij je thuis voelt? Dan ben je geknipt voor de Autoriteit Persoonsgegevens!

Vacatures

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft momenteel geen vacatures.

Solliciteren

Gericht solliciteren op een vacature bij de Autoriteit Persoonsgegevens gaat via Werkenbijdeoverheid.nl. Dit is een website waarop alle vacatures bij de overheid staan. Zodra je een functie hebt gezien die je aanspreekt, klik je op de link ‘solliciteren’ en volg je de aanwijzingen.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie kun je sturen naar vacature@autoriteitpersoonsgegevens.nl t.a.v. dhr. drs. P.J.J. Frencken, de directeur van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie over de Autoriteit Persoonsgegevens