Vergroot contrast

AVG-ontbijt ‘Wat betekent de privacywet voor jouw bedrijf?’

Ondernemer? En vragen over de privacywet? De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) organiseert op 15 en 22 november 2019 een AVG-ontbijt voor ondernemers met bedrijven tussen de 20 en 250 medewerkers.

Tijdens het ontbijt krijgt u praktisch advies over het beschermen van de persoonsgegevens van uw klanten en werknemers. Op 15 november is het thema verwerkers, op 22 november datalekken.

Thema verwerkers

Datum

Vrijdag 15 november 2019 (Dag van de Ondernemer), 09.00 -11.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

Plaats

Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag. Let op: u moet een geldig identiteitsbewijs laten zien.

Programma

08.30: ontvangst met koffie, jus d’orange en croissants
09.00: inleiding door Monique Verdier (vicevoorzitter AP)
09.15: wat betekent de privacywet voor jouw bedrijf?
09.30: praktijkvoorbeelden
10.30: vragen en koffie
11.00: einde.

Thema datalekken

Datum

Vrijdag 22 november 2019, 09.00 -11.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

Plaats

Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag. Let op: u moet een geldig identiteitsbewijs laten zien.

Programma

08.30: ontvangst met koffie, jus d’orange en croissants
09.00: inleiding door Katja Mur (bestuurslid AP)
09.15: wat betekent de privacywet voor jouw bedrijf?
09.30: praktijkvoorbeelden
10.30: vragen en koffie
11.00: einde.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via AVGontbijt@autoriteitpersoonsgegevens.nl. Wees er snel bij, want is maar er een beperkt aantal plaatsen.

Vermeld in uw aanmelding uw naam, bedrijf en voorkeursdatum (15 of 22 november). U mag ook een dilemma of casus uit uw bedrijf aanleveren, als u dit wilt. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestigingsmail.

Privacyverklaring

Wij verwijderen uw gegevens 30 dagen na 22 november 2019. Lees ook onze privacyverklaring.