Vergroot contrast

Telefonisch contact

Telefonisch spreekuur

Heeft u op deze website het antwoord op uw vraag over privacy niet gevonden? Neem dan contact op met de publieksvoorlichters van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Wij helpen u graag verder door uitleg te geven over de privacywet.

Voor wie is het telefonisch spreekuur bedoeld?

  • Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen bellen met vragen over privacy en de relevante wet- en regelgeving.
  • Let op: wij kunnen geen oordeel geven over uw individuele situatie.
  • Het telefonisch spreekuur is niet bedoeld voor consultants en advocaten.

Telefoonnummer en bereikbaarheid

  • Het telefoonnummer is 088 - 1805 250.
  • Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • U betaalt uw gebruikelijke telefoonkosten.
  • Lees meer over het telefonisch spreekuur op de pagina Vragen aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het is drukker dan gebruikelijk bij het telefonisch spreekuur. Dit komt omdat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) per 25 mei van toepassing is. Bekijk daarom eerst de informatie op deze website. Misschien vindt u daar al het antwoord op uw vraag. Bijvoorbeeld met hulp van het AVG-10 stappenplan of de AVG-regelhulp. Vindt u niet de informatie die u zoekt? Dan helpen wij u graag verder tijdens het telefonisch spreekuur.

Meldplicht datalekken

Op deze website vindt u informatie en antwoorden op vragen over de meldplicht datalekken. Heeft u op deze website geen antwoord op uw vraag gevonden? Dan kunt u bellen naar 088 - 1805 255. U betaalt uw gebruikelijke telefoonkosten.

Persvoorlichting

Journalisten en redacteuren kunnen met vragen terecht bij de persvoorlichters van de Autoriteit Persoonsgegevens via telefoonnummer 070-8888 555.

Zakelijke relaties

Bent u een zakelijke relatie van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), zoals een leverancier? Dan kunt u de AP telefonisch bereiken via telefoonnummer 070-8888 500.

Faxnummer

Het faxnummer van de AP is 070-8888 501.