Vergroot contrast

Telefonisch contact

Telefonisch spreekuur

Heeft u op deze website het antwoord op uw vraag over privacy niet gevonden? Neem dan contact op met de publieksvoorlichters van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) tijdens het telefonisch spreekuur. Wij helpen u graag verder door uitleg te geven over de privacywet.

Voor wie is het telefonisch spreekuur bedoeld?

  • Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen bellen met vragen over privacy en de relevante wet- en regelgeving.
  • Let op: wij kunnen geen oordeel geven over uw individuele situatie.
  • Het telefonisch spreekuur is niet bedoeld voor consultants en advocaten.

Telefoonnummer en bereikbaarheid

  • Het telefoonnummer is 088 - 1805 250.
  • Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • U betaalt uw gebruikelijke telefoonkosten.
  • Lees meer over het telefonisch spreekuur op de pagina Vragen aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het is drukker dan gebruikelijk bij het telefonisch spreekuur. Dit komt omdat de Algemene verordening gegevensbescherming  (AVG) per 25 mei van toepassing is. Wij wijzen u erop dat op onze website veel informatie staat waarmee uw vragen over de AVG worden beantwoord. Bekijk daarom bij voorkeur eerst onze website. Bijvoorbeeld het AVG-10 stappenplan of de AVG-regelhulp.

Mocht u op de website het antwoord niet vinden, bel dan gerust naar het telefonisch spreekuur. Houd wel rekening met een langere wachttijd die kan oplopen tot meer dan 10 minuten.

Meldplicht datalekken

Op deze website vindt u informatie en antwoorden op vragen over de meldplicht datalekken. Heeft u op deze website geen antwoord op uw vraag gevonden? Dan kunt u bellen naar 088 - 1805 255. U betaalt uw gebruikelijke telefoonkosten.

Zakelijke relaties

Bent u een zakelijke relatie van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), zoals een leverancier? Dan kunt u de AP telefonisch bereiken via telefoonnummer 070-8888 500.

Faxnummer

Het faxnummer van de AP is 070-8888 501.

Persvoorlichting

Journalisten en redacteuren kunnen met vragen terecht bij de persvoorlichters van de Autoriteit Persoonsgegevens via telefoonnummer 070-8888 555.