Vergroot contrast

Contactgegevens algemeen

Let op: de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is verhuisd. Sinds maandag 26 september 2022 is de AP gevestigd aan de Hoge Nieuwstraat 8 in Den Haag. Ons postadres en telefoonnummer zijn hetzelfde gebleven.

Bezoekadres

Autoriteit Persoonsgegevens
Hoge Nieuwstraat 8
2514 EL Den Haag

Let op: Bezoek alleen volgens afspraak. U moet bij bezoek een geldig identiteitsbewijs laten zien.

Postadres

Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Let op: Aangetekende post stuurt u ook naar dit postadres.

Graag in uw correspondentie uw telefoonnummer vermelden. Dan kunnen wij bij vragen snel contact met u opnemen.

Telefoon en fax

Tel: 070-8888 500*
Fax: 070-8888 501 Op dit moment zijn wij helaas niet per fax bereikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing. 

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

*Dit telefoonnummer is alleen voor zakelijke relaties.

Sociale media

Volg de AP op:

Routebeschrijving

De Autoriteit Persoonsgegevens is gehuisvest in het Bentinck Huis aan de Hoge Nieuwstraat 8. In hetzelfde gebouw is ook de Inspectie Justitie en Veiligheid gevestigd.

Vanaf Den Haag Centraal Station

Vanaf het centraal station is het 14 minuten lopen naar de Autoriteit Persoonsgegevens. Neem de uitgang aan de kant van de Rijnstraat (waar de trams stoppen) en sla rechtsaf. Steek de Bezuidenhoutseweg over, houd links aan en sla dan rechtsaf de Laan van Reagan en Gorbatsjov in, richting het Korte Voorhout. De Koekamp en het Malieveld houdt u aan uw rechterkant.

Steek bij de Bosbrug het Korte Voorhout over en sla direct linksaf het Korte Voorhout op. Loop rechtdoor tot de Y-splitsing en houd schuin rechts aan om de Hoge Nieuwstraat in te gaan. Loop nog zo’n 200 meter rechtdoor. Het Bentinck Huis bevindt zich rechts op nummer 8.

Met de auto

Na het Prins Clausplein rijdt u de A12 helemaal af tot aan de Zuid Hollandlaan. Sla daar linksaf de Zuid Hollandlaan op en sla aan het einde linksaf de Koningskade op. Rijd bij de stoplichten rechtsaf het Korte Voorhout op. Het Korte Voorhout gaat over in het Tournooiveld. Houd bij de Y-splitsing schuin rechts aan om de Hoge Nieuwstraat in te gaan. Het Bentinck Huis bevindt zich rechts op nummer 8.

Parkeermogelijkheden

De dichtstbijzijnde parkeergarage vindt u op het Korte Voorhout (Interparking, Parkeergarage Museumkwartier). In de directe omgeving kunt u alleen tegen betaling parkeren. De maximale parkeertijd op straat is 120 minuten.