Vergroot contrast

Contactgegevens algemeen

Let op: de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) gaat verhuizen. Vanaf maandag 26 september 2022 is de AP gevestigd aan de Hoge Nieuwstraat 8 in Den Haag. Ons postadres en telefoonnummer blijven hetzelfde.

Bezoekadres

Autoriteit Persoonsgegevens
Bezuidenhoutseweg 30
2594 AV DEN HAAG

Let op: bezoek alleen volgens afspraak. U moet een geldig identiteitsbewijs laten zien.

Postadres

Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ  DEN HAAG

Wilt u in uw correspondentie uw telefoonnummer vermelden? Dan kunnen wij bij vragen snel contact met u opnemen.

Telefoon en fax

Tel: 070-8888 500*
Fax: 070-8888 501

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

*Dit telefoonnummer is alleen voor zakelijke relaties.

Sociale media

Volg de AP op:

Routebeschrijving

De Autoriteit Persoonsgegevens bevindt zich in het gebouw waarin ook het Centraal Planbureau, het Planbureau voor de Leefomgeving, de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur en het Sociaal en Cultureel Planbureau gehuisvest zijn.

Vanaf Den Haag Centraal Station

Vanaf het centraal station is het circa 7 minuten lopen naar de Autoriteit Persoonsgegevens (Bezuidenhoutseweg 30). Neem de uitgang aan de kant van het Malieveld en houd rechts aan. U bevindt zich nu op de Bezuidenhoutseweg.

Loop rechtdoor en steek over bij het voetgangerslicht (2x). Direct hierna steekt u op de hoek linksaf over bij de voetgangerslichten. Sla na deze verkeerslichten rechtsaf en loop door op de Bezuidenhoutseweg tot u bij nummer 30 bent. Het gebouw waar de Autoriteit Persoonsgegevens is gevestigd bevindt zich dan direct aan uw linkerkant.

Met de auto

Na het Prins Clausplein en de afslag Voorburg, kiest u voor afrit 2 richting de Prins Clauslaan (Centrum). Ga bij de stoplichten rechtdoor op de Prins Clauslaan. Sla bij de volgende stoplichten rechtsaf de Bezuidenhoutseweg op. Het gebouw waarin de Autoriteit Persoonsgegevens is gevestigd bevindt zich aan uw linkerkant.

Parkeermogelijkheden

De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich nabij het Centraal Station (Q-Park CS New Babylon, Prinses Irenestraat 1). In de directe omgeving kan tegen betaling worden geparkeerd, in sommige zijstraten van de Theresiastraat kunt u vanaf 14.00 uur gratis parkeren.