Vergroot contrast

Adres Autoriteit Persoonsgegevens

Bezoekadres

De Autoriteit Persoonsgegevens bevindt zich in het gebouw waarin ook het Centraal Planbureau, het Planbureau voor de Leefomgeving, de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur en het Sociaal en Cultureel Planbureau gehuisvest zijn. Ons bezoekadres:

(alleen volgens afspraak)
Bezuidenhoutseweg 30
2594 AV  Den Haag

Let op: bij bezoek aan de Autoriteit Persoonsgegevens moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien.

Postadres

Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

De Autoriteit Persoonsgegevens vraagt u vriendelijk in uw correspondentie uw telefoonnummer te vermelden, zodat de Autoriteit Persoonsgegevens in geval van aanvullende vragen of uitgebreidere uitleg snel contact met u kan opnemen.

Routebeschrijving

Vanaf Den Haag Centraal Station

Vanaf het centraal station is het circa 7 minuten lopen naar de Autoriteit Persoonsgegevens (Bezuidenhoutseweg 30). Neem de uitgang aan de kant van het Malieveld, steek het Koningin Julianaplein over en houd rechts aan. U bevindt zich nu op de Bezuidenhoutseweg. Loop rechtdoor en steek over bij het voetgangerslicht (2x). Direct hierna steekt u op de hoek linksaf over bij de voetgangerslichten. Sla na deze verkeerslichten rechtsaf en loop door op de Bezuidenhoutseweg tot u bij nummer 30 bent. Het gebouw waar de Autoriteit Persoonsgegevens is gevestigd bevindt zich dan direct aan uw linkerkant.

Met de auto

Na het Prins Clausplein en de afslag Voorburg, kiest u voor afrit 2 richting de Prins Clauslaan (Centrum). Ga bij de stoplichten rechtdoor op de Prins Clauslaan. Sla bij de volgende stoplichten rechtsaf de Bezuidenhoutseweg op. Het gebouw waarin de Autoriteit Persoonsgegevens is gevestigd bevindt zich aan uw linkerkant.

Parkeermogelijkheden

De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich nabij het Centraal Station (Q-Park CS New Babylon, Prinses Irenestraat 1). In de directe omgeving kan tegen betaling worden geparkeerd, in sommige zijstraten van de Theresiastraat kunt u vanaf 14.00 uur gratis parkeren.